Real: a szurkolók harmada kitenné C. Ronaldót a kezdőből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.09. 11:08
null
Cristiano Ronaldóval szemben fogy a türelem, nincs jó formában a portugál (Fotó: Reuters)
A spanyol As megszavaztatta a Primera Divisiónban szereplő Real Madrid szurkolóit. A királyiak híveinek 32.2 százaléka kitenné Cristiano Ronaldót a kezdőcsapatból.

Néhány hónap alatt sok minden megváltozott a Real Madridnál. A királyiak az ősszel klubvilágbajnoki címet szereztek, magabiztosan meneteltek minden fronton, Cristiano Ronaldo pedig megnyerte az Aranylabdát is.

Az új év azonban sok mindent megváltoztatott, a Real elbúcsúzott a Király-kupából, már nem vezeti a bajnokságot, a csapat több problémával is küszködik – erről egy másik cikkünkben bővebben is értekeztünk –, karácsony óta a 2.6-es gól/meccs átlaga 1.3-ra feleződött meg.

Úgy néz ki, a blancók hívei egyre türelmetlenebbek. Az As megszavaztatta a szurkolókat, a válaszadók 92.1 százaléka 4–4–2-es hadrendre váltana, arra a kérdésre pedig, hogy ennek érdekében kit hagynának ki, 32.2 százalék úgy voksolt, hogy Cristiano Ronaldót.

A portugál – minden sorozatot figyelembe véve – 37 mérkőzésen 39 góllal és 20 gólpasszal segítette a csapatát, mégis vannak, akik szerint ez sem elég. A legtöbben (46.1 százalék) Gareth Bale-t tennék ki a „BBC-ből”, miközben mindössze 21.7 százalék válaszolt úgy, hogy Karim Benzema kezdjen a padon.

A mostanában nyújtott teljesítmény vajon már a kezdőcsapathoz sem elég? Ön mit gondol?

SZAVAZÁS

Ha meg kellene bontani a „BBC-t”, kit hagyna ki a kezdőcsapatból?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik