Real Madrid: A halálomig védeni fogom őt – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.17. 08:08
null
Zidane védelmébe vette a honfitársát (Fotó: AFP)
Nem foglalkozik a Karim Benzemát érő kritikákkal Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője. A francia szakember védelmébe vette honfitársát, és leszögezte: a jövőben is mindig így tesz.

 

Karim Benzema ebben a szezonban eddig csak öt gólnál jár, és ebben benne van az összes sorozat, amelyben szerepel a Real Madrid. Emiatt nem véletlen, hogy a francia támadó egyre több kritikát kap. Mindezzel nem törődik edzője, Zinédine Zidane, aki így is a világ egyik legjobbjának tartja őt.

„Nem értek egyet a kritikákkal – szögezte le a tréner. – Engem nem csak a gólok érdekelnek, Karim más típusú játékos. Nem szerez ugyan ötven gólt, de csinál sok minden mást. Szeretem, amit a csapatért tesz. Ez csapatjáték, s Karim az egyik legjobb benne.”

„A halálomig védeni fogom őt. Persze vannak játékosok, akik éppen nem teljesítenek jól, és én mégis védelmembe veszem őket, de Karim esetében nem ez a helyzet.”

Zidane ezt még a klub-vb döntője előtt mondta, amelyet a Real Madrid szombaton Cristiano Ronaldo góljával 1–0-ra megnyert a brazil Gremio ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik