Real: a Barca miatt mondtak le a sztárigazolásról - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.26. 19:56
A spanyol As beszámolója szerint a Real Madrid vezetősége tudatta a Tottenhammel, hogy januárban biztosan nem tesz átigazolási ajánlatot Christian Eriksenért. Méghozzá a Barcelona miatt…

Bár a Real Madridnál középpályásokból sosincs hiány, arról régóta lehet olvasni a spanyol és angol sajtóban, hogy a blancók szeretnék megszerezni Christian Eriksent.

Január elején olyanról is lehetett hallani, hogy a madridiak még ebben az átigazolási időszakban lecsapnának a Tottenham sztárjára, ám az As most arról ír, a Barcelona legújabb igazolása keresztülhúzta a számításaikat.

A Barcelona miatt mondott le a Real Madrid Eriksenről a hírek szerint (Fotó: AFP)
A Barcelona miatt mondott le a Real Madrid Eriksenről a hírek szerint (Fotó: AFP)

Ugyanis miután a katalánok 75 millió euróért megvásárolták Frenkie de Jongot, a Real Madridnál azzal számolnak, hogy ebben az átigazolási időszakban felmegy minden futballista ára, ők pedig jelenleg nem tudnak és akarnak 80-85 millió eurónál többet fizetni Eriksenért.

A Spurs középpályásának azonban 2020 nyarán lejár a szerződése, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy hosszabbítani akar, a Chelsea, a Manchester United, a Bayern München és a Juventus pedig állítólag továbbra is élénken érdeklődik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik