Primera División: barcelonai együttes érdeklődik Koman Vladimir iránt - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.07.10. 15:48
null
Az Espanyol is érdeklődik Koman (jobbra) iránt (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Az átigazolásokkal foglalkozó egyik olasz internetes oldal értesülései szerint a spanyol élvonalban szereplő Espanyol két Sampdoria-játékos iránt is érdeklődést mutat. Az egyikük Koman Vladimir...

A tuttomercatoweb.it úgy tudja, hogy a barcelonai együttes a litván védő, Marius Stankevicius mellett az együttes magyar középpályását, Koman Vladimirt is szívesen a soraiban tudná.

Koman az előző szezont kölcsönben a Bari együttesében töltötte, ahol 16 bajnokin két alkalommal eredményes is volt. A 21 éves játékos májusban a magyar felnőttválogatottban is bemutatkozott, a németek elleni felkészülési mérkőzésen pályára küldte őt Erwin Koeman szövetségi kapitány.

A szezon végén aztán visszatért a Samphoz, és be is került a felnőttkeretbe, jelenleg a csapat moenai edzőtáborában készül ő is a BL-selejtező playoffjára, valamint a bajnoki szezonra.

Úgy tűnik, hogy az Espanyol egyébként kipécézte magának az olasz piacot, hiszen korábban már kölcsönvette a Napolitól a tavasszal a görög Olympiakoszban kölcsönben játszó argentin középpályást, Jesús Datolót.

Az Espanyol a 11. helyen zárta a  Primera División 2009–2010-es szezonját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik