Pintér Ádám a Zaragozában folytatja

Vágólapra másolva!
2010.08.25. 23:57
null
Az átigazolást címlapján hirdeti a spanyol klub<br />
A spanyol &eacute;lvonalban szereplő Zaragoza labdar&uacute;g&oacute;csapata hivatalos honlapj&aacute;n jelentette be, hogy szerződtette Pint&eacute;r &Aacute;d&aacute;mot, az MTK Budapest j&aacute;t&eacute;kos&aacute;t.

 

Az MTK U21-es válogatott játékosa, a védőként és védekező középpályásként is bevethető Pintér Ádám iránt a nyáron korábban már érdeklődött a görög Olympiakosz Pireusz, egy hete pedig arról számoltunk be, hogy spanyol elsőosztályú klub, nevesen a Zaragoza érdeklődik iránta. A klub akkor már előrehaladott tárgyalásokat folytatott a játékossal, és ma este hivatalossá is vált az egyezség.


A Zaragoza hivatalos honlapján tette közzé, hogy a védőként és középpályásként egyaránt bevethető játékos – hatodik nyári igazolásként – aláírt a csapathoz.

A honlap röviden bemutatja a labdarúgót olvasóinak, kiemelve, hogy tagja a Wales és Bosznia-Hercegovina ellen készülő U21-es magyar válogatott keretnek is.

Pintér csütörtök reggel már új, zaragozai társaival edz, délután pedig hivatalosan is bemutatják a szurkolóknak.

Vadócz Krisztián mellett immár az MTK korábbi labdarúgója a második magyar, aki szerephez juthat a Primera División hétvégi rajtján.

 „HATALMAS LEHETŐSÉG”

„Tegnap késő este írtuk alá a négyéves szerződést, és ha a papírmunkát sikerül elintézni, a hétvégén Ádám már pályára léphet a Deportivo ellen. Még kint vagyok én is Spanyolországban, az újságok tele vannak Pintér átigazolási hírével. Óriási dolognak tartom, hogy egy magyar játékos a világbajnok országába szerződhetett, ráadásul ilyen hosszú távra állapodtak meg vele. Ádámot otthon kevésbé ismerték, a szakma sem ismerte el annyira, de ez egy hatalmas lehetőség a számára" – nyilatkozta csütörtökön reggel a Nemzeti Sport Online-nak Vladan Filipovics, a játékos menedzsere.

 

A játékosügynök hozzátette, a spanyolok tisztában vannak vele, hogy Pintér belső védőként és védekező középpályásként is bevethető, de úgy tűnik, hogy kezdetben első sorban a védelemben számolnak vele. 

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZARAGOZÁNÁL
Érkezett: Franck Songo’o (Real Sociedad, kölcsönből vissza), Braulio (Recreativo Huelva, kv.), Pablo de Barros (Gimnastic, kv.), Antonio Doblas (Huesca), Matteo Contini (Napoli), Marco Pérez (Chicó), Leo Franco (Galatasaray), Nico Bertolo (Palermo), Pintér Ádám (MTK)
Távozott: Humberto Suazo (Monterrey, kv.), Adrián Colunga (Recreativo Huelva, kv.), Rubén Pulido (?), Javier Arizmendi (Getafe), Peter Luccin (?), Pablo Amo (Panszerraikosz), Edmílson (?), Pablo de Barros (Cruzeiro)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik