Monaco: kiszivárgott, ezért igazolhat Falcao a Realba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.29. 16:15
A monacóiaknak le kell ülniük tárgyalni a Real Madrid vezetőivel, mivel egy speciális záradékot is tartalmat Radamel Falcao szerződése – legalábbis a hercegségbelieknél is besegítő fizioterapeuta szerint.

A világbajnokságot térdsérülés miatt kihagyó kolumbiai gólvágó 2013 tavaszán kötelezte el magát a monacói klub mellett, ám már akkor azt pletykálták a spanyol lapok, hogy egy speciális záradékot is tartalmaz Falcao szerződése, amelynek értelmében a Real Madrid külön jogot szerzett a kivásárlására.

Ekkor állítólag Gareth Bale átigazolása miatt hiúsult meg a tranzakció, de mivel a blancók nem akartak lemondani a csatárról, megegyeztek a Monacóval, hogy ha a jövőben ki tudják fizetni a szerződésben foglalt árát, vihetik a kolumbiait.

A korábbi sajtóhíreket most az AS Monacónál és a Real Madridnál is többször besegítő, Cristiano Ronaldóval is foglalkozó világhírű fizioterapeuta, Joaquín Juan is megerősítette az As-nek, és elmondta, bár a francia élvonal legutóbbi ezüstérmese nem akar megválni egyik legjobbjától, már felkészültek arra, hogy el kell engedni Falcaót.

Az As informátorára hivatkozva korábban azt is megjegyezte, hogy a csatár Madridba igazolása esetén 14 millió eurós monacóifizetését hajlandó lenne megfelezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik