Monaco: Falcao menedzsere Madridban; új név az üzletben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.04. 18:11
null
Valószínűleg nem a borokról beszélgettek (Fotó: as.com)
A spanyol AS információi (és képe) alapján, Radamel Falcao menedzsere, Jorge Mendes Madridban együtt ebédelt és tárgyalt a Real Madrid vezetőivel.

A spanyolok szerint a téma Jorge Mendes és Florentino Pérez között Radamel Falcao átigazolása volt. Bár a kolumbiai szinte naponta közli a médiával, hogy nem akar távozni, és Vagyim Vasziljev, a hercegségbeli klub elnökhelyettese is elmondta pár napja, hogy Falcao Monacóban tölti a következő szezont, most úgy tűnik, mégis hamar lezárulhat az ügye, mivel a menedzsere jól halad a királyiaknál.

A tárgyalások érdekessége, hogy az ebédnél egy új játékos neve is előkerült: az AS szerint a James Rodríguez érkezésével a 2014˜–2015-ös szezonban nagy valószínűséggel kegyvesztetté váló Ángel Di María is részt vehet az üzletben. A tervek szerint így – ha a kolumbiai csatár követi honfitársát Madridba – az argentin még a nyáron a hercegségbeliekhez igazolhat.

Ha Falcao jön, Di María megy? (Fotó: Action Images)
Ha Falcao jön, Di María megy? (Fotó: Action Images)

Az egyetlen bökkenő – mint mindig – a pénz, mivel az előző idényben a francia élvonalban az ezüstöt begyűjtő Monaco nem akarja annyiért „beszámítani” Di Maríát, mint amennyit a Paris Saint-Germain letett volna az asztalra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik