Manchester City: „Agüero megőrül a Barcáért”

Vágólapra másolva!
2013.11.15. 13:39
Az angol Express napilap internetes oldala arról számol be, hogy Lionel Messi, a Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgója honfitársa, jelenleg a Manchester Cityt erősítő Sergio Agüerio megszerzéséért kampányol házon belül.

Messi – akinek 2005-ben az U20-as vb-n, majd a 2008-as olimpián is csatártársa volt Agüero – korábban is nagy lobbitevékenységet folytatott Barcelonában, ahol a klubvezetők sem zárkóztak el a tárgyalások elől, ám megállapodás már nem született. Az argentin támadó 2011 nyarán 40 millió fontért az Atlético Madridból az egyre nagyobb terveket szövő angol klubhoz került.

Neymar személyében a Barcelona fiatal klasszist szerződtetett idén a támadó szekcióba, Agüero megszerzésének jelenleg most nincs komoly realitása. (Arról nem is szólva, hogy Gerardo Martino vezetőedző is sokkal inkább a védelem megerősítésében gondolkodik.) Az angol sajtóhír szerint egyedül Messi személye miatt nem csukták be Barcelonában az Agüero-aktát, amelyben ha érdemi előrelépés nem várható a közeljövőben, legalább a neve lebegtetve van. Az Express idéz még név nélkül egy Agüeróhoz közeli forrást is, aki szerint az argentin támadó valósággal „megőrül a Barcáért”.

A Barcelona és a Manchester City között Dennis Suárez miatt eléggé feszült most a viszony, a 19 éves korosztályos spanyol válogatott támadó középpályást a katalánok a nyáron igazolták le az angoloktól, akiknél felkészülési meccsen és a Ligakupában már bemutatkozott a felnőttek között is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik