Létrejöhet a Fabregas-Higuaín csere?

Vágólapra másolva!
2010.01.07. 11:57
null
Fabregas a topcsapatok célkeresztjében, Wenger hozhat döntést (Fotó: Action Images – archív)
Címkék
A madridi Marca napilap beszámolója szerint az Arsenal szeretné megszerezni Gonzalo Higuaínt a Real Madridtól. Arsene Wenger akár Cesc Fabregast is odaadná a Realnak, ha a spanyolok készpénzt is kínálnának az argentin támadó mellett. A Fabregasra szintén „vadászó" Barcelona beleszólhat az ügyletbe.

A madridi Marca napilap csütörtöki számának cikke szerint Arsene Wenger hajlandó lehet eladni egyik legnagyobb sztárját, Cesc Fabregast a Real Madridnak, de csak abban az esetben, ha a Real is jelentős áldozatot hoz.

És ezúttal nem a pénzről van szó: a spanyol lap ugyanis arról értesült, hogy az Arsenal francia menedzsere szeretné megszerezni Gonzalo Higuaínt a madridiaktól, és akár Fabregast is odaadhatja érte, ha a spanyolok készpénzt is adnak az argentin támadó mellett.

A Marca egyébként azt írja, hogy a Real Madrid vezetői nem tervezték Higuaín eladását, és 35 millió eurónál kevesebbről szóló ajánlattal nem is foglalkoznának, de Fabregas megszerzésének lehetősége csábító a klub számára.

Mindenesetre a helyén kell kezelni a spanyol lap értesülését, mivel az ügyletbe még számos tényező beleszólhat, köztük az, hogy Fabregas a Barcelona első számú célpontjai között szerepel: Sandro Rosell, a katalán klub elnöki székéért a 2010-es választáson harcba induló üzletember a spanyol támadó megszerzésével kampányol. És a tényekhez tartozik, hogy Fabregas a Barca utánpótlásánál szerepelt korábban.

Ráadásul Higuaín sem biztos, hogy szívesen belemenne a klubcserébe: a napokban úgy nyilatkozott, hogy a Madridban szeretné befejezni a pályafutását, a Real-t a második otthonának tartja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik