La Liga: spanyol válogatott kapust igazol a Real Madrid – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.12.10. 12:02
null
Arrizabalaga lehet a Real Madrid új kapusa (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülés szerint válogatott kapussal erősít a Real Madrid labdarúgócsapata, amely az utóbbi időben intenzíven kereste a megoldást Kiko Casilla, illetve Keylor Navas helyére.

 

 

A spanyol Diario Gol információja szerint a klub ugyan hosszasan tárgyalt a Manchester Uniteddel David de Geáról, végül szerződtette Kepa Arrizabalagát, az Athletic Bilbao egyszeres válogatott kapusát. A portál szerint a hírt a csapatkapitány, Sergio Ramos már szét is kürtölte csapattársai között, az ügylet a januári átigazolási időszakban válik hivatalossá.

A 23 éves játékos a 2017–2018-as idényben csupán a bajnokságban védett, az Európa-liga tíz mérkőzésén Iago Herrerín jutott szóhoz. Ez jó hír a madridiak számára, hiszen így Arrizabalaga bevethető lenne a Bajnokok Ligájában is

A portál szerint Florentino Pérez elnök Keylor Navastól és Kiko Casillától is megszabadulna, a helyükre még mindig érkezhetne Thibaut Courtois vagy David de Gea, illetve a Mirror úgy tudja, a madridiak még figyelik a Tottenham kapusát, Hugo Llorist is.

Az üzletbe elképzelhető, hogy Gareth Bale is beszállna, ugyancsak a Diario Gol írta azt, hogy a Spurs élénken érdeklődik egykori szélsője iránt, és a Real a nyáron hajlandó is lenne eladni a folyamatos sérülésekkel bajlódó walesi klasszisát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik