La Liga: ötgólos mérkőzésen nyert a Real Sociedad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.14. 23:06
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának hétfői játéknapján a Real Sociedad hazai pályán 3–2-re legyőzte az Espanyolt.

A Real Sociedad már a harmadik percben megszerezte a vezetést: szöglet után Mikel Merino bólintott az Espanyol kapujába (1–0). Öt percre rá meg is duplázták a hazaiak az előnyüket, amikor ismételten egy sarokrúgást követően kézzel ért bele a vendégek védője a labdába, és a videobírózás után büntetőt ítélt a játékvezető, Willian José pedig nem hibázott (2–0).Mikel Merino bólintott az Espanyol kapujába (1–0). Öt percre rá meg is duplázták a hazaiak az előnyüket, amikor ismételten egy sarokrúgást követően kézzel ért bele a vendégek védője a labdába, és a videobírózás után büntetőt ítélt a játékvezető, Willian José pedig nem hibázott (2–0).

A 32. percben szépített az Espanyol: nem nagy meglepetésre egy szöglet után Naldo fejes góljával (2–1). Sőt az első játékrész utolsó percében ki is egyenlítettek a vendégek, hihetetlen jelenetsor után Diego Llorente lábáról pattant a saját kapujába a labda (2–2).

A gólzáporos első félidőt követően a második játékrészben csupán egy találat született, a 63. percben Willian José egy beadás után megszerezte csapatának a vezető és – mint utólag kiderült – a három pontot erő gólt (3–2).

SPANYOL LA LIGA
19. FORDULÓ

Real Sociedad–Espanyol 3–2 (Merino 3., Willian José 8., 63. – az elsőt 11-esből, ill. Naldo 32., D. Llorente 45.– öngól)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik