La Liga: Messi mellett ez az öt futballista „érinthetetlen" a Barcánál

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.24. 09:01
null
Lionel Messi mellett Ansu Fati is a hatokhoz tartozik (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona vezetősége semmiképpen sem adja el Lionel Messit és a klub további öt labdarúgóját a Marca értesülése szerint.

A madridi sportnapilap úgy tudja, hogy a csapatkapitány Messi mellett a védettek kategóriájába tartozik a kapus Marc-André ter Stegen, a védő Gerard Piqué, a középpályás Frenkie De Jong, és két csatár, Antoine Griezmann és Ansu Fati. Ugyanakkor a keret többi tagja elvben távozhat megfelelő ajánlat esetén.

Az „érinthetetlen hatokhoz" – a koronavírus-járvány kiváltotta gazdasági nehézségek ellenére – minden körülmények között ragaszkodik a vezetőedző, Quique Setién, aki ugyanakkor állítólag többi játékosa bármelyikéről kész lemondani. A Marca a katalán klubtól várhatóan eligazolók közé sorolja a horvát Ivan Rakiticet és a szintén középpályás chilei Arturo Vidalt(aki éppen a napokban jelentette ki, hogy remekül érzi magát a klubnál, s esze ágában sincs távozni),továbbá a brazil kapust,Netót.

A márciusban a járvány miatt félbeszakadt La Ligában 27 forduló után az 58 pontos FC Barcelona vezet a Real Madrid (56 pont) és a Sevilla (47) előtt. A bajnokság küzdelmeit szombati bejelentés szerint a június 8-i héttől folytathatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik