La Liga: menedzsere elismerte, a PSG valóban figyeli a korábbi újpestit

Vágólapra másolva!
2017.10.25. 12:35
Mint azt megírtuk, a sport.fr a spanyol Superdeporte információira hivatkozva számolt be róla, miszerint a PSG megfigyelőket küldött a szombati Levante–Getafe (1–1) spanyol bajnokira – a párizsi sztárcsapat egyik csapattársa mellett Enisz Bardira volt kíváncsi. Az Újpest korábbi játékosának menedzsere a Borsnak elismerte, igazak a hírek, s több együttes is figyelte Bardit.

A franciák úgy tudják, hogy a Paris Saint-Germain januárban mindenképp megerősítené a középpályáját, így került szóba Bardi neve.

„A PSG, az Anderlecht, az Internazionale és a Sunderland figyelte ezen a meccsen. Erről nem szoktuk előre tájékoztatni a játékosokat, de utólag Bardival is be­széltünk erről – árulta el a Borsnak a macedón 22 éves középpályást képviselő Georgi Attila, a Sports Entertainment Group menedzseriroda munkatársa. – A belgáknál már akkor is felvetődött a neve, amikor Újpesten játszott, de a többi csapat a spanyolországi teljesítményére figyelt fel. Ezen kívül a 15 millió eurós (4.6 milliárd forint) kivásárlási ára, és a kora is döntő tényező.”

A PSG megfigyelése nagyon hízelgő, de korai lenne oda igazolnia. Biztos vagyok abban, ott is megállná a helyét, de neki most a legfontosabb, hogy folyamatosan játsszon. A szabadrúgásokat nem valószínű, hogy meg­kap­ná. Bár Újpesten is mindig Va­sziljevics rúgta, mígnem Enisz addig fűzte, hogy odaadta neki, de nyilván ez nem ugyanaz a szint.”

A 22 esztendős Enisz Bardi nyolc bajnokin összesen háromszor volt eredményes a Levante színeiben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik