La Liga: Cavani tényleg Madridban köthet ki, de nem az Atléticónál

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.21. 17:15
null
Cavani felkeltette a Real érdeklődését is? (Fotó: AFP)
A Real Madridnál is szóba került a rutinos uruguayi támadó, Edinson Cavani szerződtetése – számolt be róla a Football Espana. A 33 éves labdarúgónak nyáron járt le a szerződése a Paris Saint-Germainnél, és azóta csapat nélkül készül.


Az angol nyelvű spanyol portál beszámolója szerint Zinédine Zidane szeretne még egy klasszikus kilencest a Real keretébe, hogy így tehermentesítse Karim Benzemát. Az olcsó, mégis hatékony megoldás Cavani lehet.

Az ötlet annyiból „pikáns” lehet, hogy a rutinos támadót az elmúlt hónapokban a Real két nagy riválisával, az Atlético Madriddal és az FC Barcelonával kapcsolatban emlegették a legtöbbet. Cavani ügynöke állítólag többször is felajánlotta a játékos szolgálatait a Barca számára, ám a katalánok így sem tettek ajánlatot az uruguayinak.

A PSG-nél hét idényt lehúzó futballista korábban a Benficával is tárgyalt, ám a portugálokkal szintén nem sikerült megállapodnia.

A Real ebben az átigazolási időszakban még nem szerződtetett senkit, az egyetlen erősítés a Real Sociedadtól kölcsönből visszatérő egykori csodatini,Martin Ödegaard csatlakozása a kerethez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik