La Liga: a spanyol szövetség vizsgálatot indít a Barca ellen

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.20. 08:47
null
Még nincs vége a Griezmann-sagának (Fotó: AFP)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) vizsgálatot indít a Barcelona ellen Antoine Griezmann klubváltása miatt.

 

A katalán Sport az Iusport nevű portálra hivatkozva arról számolt be, hogy az RFEF hamarosan vizsgálatot indít Antoine Griezmann átigazolásának ügyében.

Mint ismert, az Atlético Madrid francia klasszisát hivatalosan július 12-én jelentette be a Barcelona, ám a világbajnok támadó május 14-én tájékoztatta az Atléticót, hogy távozni szeretne. A madridi klub ennek kapcsán néhány hete közleményt adott ki, melyben megjegyzi, tudomása szerint Griezmann már márciusban megállapodott a gránátvörös-kékekkel, amivel egyrészt megszegte a szabályokat, másrészt így viszont a Barcának a július elseje előtti 200 millió eurós kivásárlási árat kellene kifizetnie az Atléticónak, nem pedig az említett időpont utánra vonatkozó 120 millió eurót.

Griezmann szerződésében ugyanis szerepelt egy záradék, miszerint a 200 millió eurós kivásárlási ára július elseje után 120 millió euróra csökken.

A Sport úgy fogalmaz, hogy a spanyol szövetség annak ellenére is vizsgálatot indít az ügyben, hogy az Atlético Madrid hivatalos panaszt egyelőre nem nyújtott be Griezmann klubváltásával kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik