La Liga: a harmadosztályba igazolt a Real Madriddal bajnok középpályás

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.30. 12:04
null
Esteban Granero a harmadosztályban folytatja (Fotó: Marbella)
A spanyol élvonalbeli Espanyoltól a harmadosztályban listavezető Marbellához szerződött Esteban Granero. A 32 éves középpályás 2021-ig szóló megállapodást írt alá.

 

A korábbi spanyol korosztályos válogatott labdarúgó a Real Madridban nevelkedett, a királyi gárda felnőttcsapatában majdnem száz tétmérkőzésen lépett pályára. Granero bajnoki címet és Király-kupa-győzelmet ünnepelt a fővárosi együttessel.

A középpályás megfordult a Getaféban, a Queens Park Rangersben és a Real Sociedadban, az Espanyol 2017-ben szerződtette. Granero az ősszel 21 tétmeccsen játszott a barcelonaiak színeiben – többek között a Ferencváros elleni Európa-liga-mérkőzéseken is, sőt több alkalommal ő viselte a csapatkapitányi karszalagot.

Az Espanyol tájékoztatása szerint Granero közös megegyezéssel felbontotta a szerződését, s 2021-ig írt alá a harmadosztályban éllovas Marbellához.

Marbella FC on Twitter

Comunicado oficial: El Marbella Fútbol Club ficha a Esteban Granero. https://t.co/24pHNlS4S9 https://t.co/W2YjYxPClg


RCD Espanyol de Barcelona on Twitter

Fin de la etapa de Granero en el @RCDEspanyol: https://t.co/dresY23Mcr ¡Muchas gracias por tu profesionalidad, compromiso e implicación en estas dos temporadas y media con nosotros! ¡Mucha suerte en el futuro, @eGranero11! #Volem | #EspanyoldeBarcelona | #RCDE



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik