Kurafik, árulók! - Mourinho durván nekiesett a Real játékosainak

Vágólapra másolva!
2014.04.07. 13:03
null
José Mourinho úgy érezte, elárulták őt a játékosai a Real Madridnál (fotó: Action Images)
A Chelsea jelenlegi edzőjéről könyv készült The Special One – José Mourinho sötét oldala címmel. Ebben a portugál szakember igencsak lehúzza a vizet a Real Madrid játékosairól.

 

José Mourinho három évet töltött el a Real Madridnál, de korántsem volt felhőtlen a viszonya a csapattal. Ezt jól jellemzi a könyvből kiragadott alábbi részlet, amelyben egy Barcelona elleni meccsen történt összezördülésről van szó:

„2011. április 6-án a Real Madrid a Barcelonával csapott össze. A mérkőzés előtt a Marca napilap internetes oldala megszellőztette, hogy Pepe a középpályán fog játszani Sami Khedira és Xabi Alonso mellett. Az 1–1-es végeredmény ugyan nem erősítette a fővárosiak bajnoki reményeit, de mivel korábban a Barcelona 2–0-ra és 6–2-re is nyert a Bernabéuban, a közönség elégedett volt. Mourinho azonban nem …

A portugál szakember az öltözőnél várta csapatát, és egyből neki is esett a játékosoknak:

»Árulók vagytok. Azt kértem tőletek, hogy ne beszéljetek senkinek az összeállításról, de elárultatok engem. Ez jól jelzi, hogy nem álltok mellettem, ti kurafik! Az egyetlen barátom az öltözőben Granero volt. De már nem tudom, hogy megbízhatok-e benne. Magamra hagytatok. A leghűtlenebb társaság vagytok, akikkel valaha dolgozhattam.«

A könyv szerint Casillas nem várta végig a kifakadást, sarkon fordult, és bement a zuhanyzóba, majd többen is követték példáját. A portugál szakember erre felkapott egy energiaitalos dobozt, és a falhoz vágta, a folyadék pedig beterítette a közelben állókat.

Mourinho hozzátette, hogy beszélni fog Florentino Pérez elnökkel, és meg fogják találni az információkat kiadó „vakondot”, továbbá megígérte, hogy komoly megtorlás lesz az eset következménye. Itt párhuzamot vont a statárium és a futball között.

»Ha Vietnamban lennék, és látnám, hogy az egyik társam ilyet tesz, a saját kezemmel ölném meg. Most viszont ti keressétek meg, hogy kinek köszönhető az összeállítás kiszivárgása!«”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik