Kép: Messi villámlátogatást tett Olaszországban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.16. 16:54
Vasárnap este még megszerezte 400. La Liga-gólját a Barcelona mérkőzésén Lionel Messi, másnap reggel viszont máris útra kelt: az argentin klasszis hétfőn Olaszországba látogatott.

Messi azért ült repülőre hétfőn kora reggel, hogy felkeresse Giuliano Posert, aki az argentin sztár táplálkozási tanácsadója évek óta. A katalán Sport szerint a dietetikus teljesen átformálta a futballista étkezési szokásait, ezért is tud ilyen magas szinten teljesíteni.felkeresse Giuliano Posert, aki az argentin sztár táplálkozási tanácsadója évek óta. A katalán Sport szerint a dietetikus teljesen átformálta a futballista étkezési szokásait, ezért is tud ilyen magas szinten teljesíteni.

A játékost Pepe Costa, a Barcelona edzői stábjának tagja is elkísérte Poserhez Szicíliába, ám tényleg villámlátogatásról volt szó – délután 3-ra már vissza is értek a katalán fővárosba.

FC Barcelona Fl on Twitter

Lionel Messi went to Italy early Monday morning to visit his nutritionist Giuluano Poser and returned by 3PM [sport]

TopSportsTime on Twitter

Why Lionel Messi Made A Rapid Visit To Italy Between Barcelona Games - https://t.co/eRR4yfBbd2 Lionel Messi was in and out of Italy for a quick but important appointment. Lionel Messi made an 'express' and 'rapid' visit to Italy to see his famed nutritionist Giuliano Poser. ...




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik