Kaká újra a csapattal tréningezett

Vágólapra másolva!
2010.12.18. 14:11
null
Kaká (balra) hosszú idő után „labdázhatott” ismét csapattársaival (Fotó: realmadrid.com)
Címkék
Négy és fél hónappal a térdműtéte után elkezdhette a labdás edzéseket a Real Madrid brazil támadója, Kaká. Az aranylabdás futballista a ma délelőtti tréningen vett részt, először gyakorolt együtt társaival műtétje óta, eddig könnyített edzésmunkát végzett.

Kaká december elején kezdte újra a könnyített edzéseket, akkor a Real Madrid vezetői azt nyilatkozták, hogy reményeik szerint aranylabdás játékosuk még decemberben tétmérkőzésen léphet pályára.

Mint ismert, a vb-n Kakát annak ellenére kezdőként nevezték a brazilok szinte valamennyi meccsére (a portugálok ellen eltiltás miatt nem játszhatott), hogy nem volt százszázalékos állapotban. José Mourinho nemrég azt nyilatkozta, hogy ő lehet a Real Madrid legnagyobb téli „igazolása".

Szintén részt vett a szombati foglalkozáson a közelmúltban sérüléssel bajlódó Sergio Ramos és Fernando Gago. Előbbiről néhány napja még az a hír járta, hogy 2-3 hetes kihagyás is várhat rá, ám ezek után az is elképzelhető, hogy vasárnap pályára lép korábbi csapata, a Sevilla ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik