Juventus: „Tudom, hogy Pogba hová szeretne szerződni!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 13:45
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöki pozíciójára pályázó Joan Laporta is utalást tett arra, hogy ha megválasztják a katalánok első emberének, megpróbálja megszerezni a Juventus klasszisát, Paul Pogbát.

Paul Pogba átigazolása hosszú hónapok óta téma a nemzetközi sportsajtóban, a vége azonban mindig ugyanaz: a francia középpályás meghúzza magát, és folytatja a munkát Torinóban.Paul Pogba átigazolása hosszú hónapok óta téma a nemzetközi sportsajtóban, a vége azonban mindig ugyanaz: a francia középpályás meghúzza magát, és folytatja a munkát Torinóban.

A Barcelona elnöki pozíciójára pályázó Joan Laporta azonban azt sugallta, hogy ha megválasztják, megpróbálja megszerezni Pogbát.

„Pogba nagyszerű futballista, remek igazolás lenne a klub számára. Nagyon fiatal még, ráadásul tudom, hogy a Barcához szeretne szerződni. Remek a kapcsolatom az ügynökével, Mino Raiolával, és ha én leszek az elnök, s úgy döntünk, meg akarjuk szerezni a franciát, ez nagy segítségemre lehet…” – mondta a Radio Catalunyának a gránátvörös-kékek elnöki pozícióját 2003 és 2010 között már betöltő Laporta.

A Barcelonánál július 18-án tartják meg a következő elnökválasztást, amelyen Laporta mellett többek között az 50 éves Agustí Benedito is elindul. Korábban a spanyol üzletember is azt állította, hogy ha rá szavaznak, ő – is – megszerzi Pogbát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik