Barca: „Felkerestem a Juvét, szerződtetem Pogbát”

Vágólapra másolva!
2015.06.16. 12:57
null
Agustí Benedito, a Barca elnökjelöltje már felvette a kapcsolatot a Juventusszal (Fotó: Action Images)
Agustí Benedito, a La Ligában szereplő Barcelona elnökjelöltje elárulta, hogy már felvette a kapcsolatot a Juventusszal, és ha július 18-án megválasztják a katalánok elnökének, akkor szerződteti a 22 esztendős francia Paul Pogbát.

 

Mint ismert, a Barcelonánál július 18-án tartják meg a következő elnökválasztást, amelyen az 50 éves Agustí Benedito is elindul. A spanyol üzletember el is árulta néhány tervét, amennyiben megválasztják elnöknek. Ezek között szerepel a Juventus sztárjának, Paul Pogbának a leigazolása is.

„Már felvettem a kapcsolatot Andrea Agnellivel, a Juventus elnökével – mondta Benedito. – Ő személyesen beszélt Paul Pogbával. Nyolcvanmillió eurós vételárról volt szó, míg Pogba adózás után tizenkét millió eurót keresne évente.”

Benedito azt is elmondta, megválasztása esetén új szponzort keres a klubnak.

„A katariak pénze a nemzetközi dzsihádista terrorizmust képviseli, van két vagy három alternatívám is helyettük, és mindegyik több pénzt hoz a csapatnak.”

„Nagy rajongója vagyok a futballnak, de nem tudok azért annyit a játékról. Az időm nagy részét annak szentelem, hogy a világ minden táján tehetségek után kutassak, és a munkámon keresztül felfedeztem, hogy az angol Manchester United például nagyszerűen működő klub.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik