Guardiola: Az el clásico a legkevésbé fontos

Vágólapra másolva!
2010.04.02. 19:16
null
Giardiola szerint a Barca számára fontosabb a Bilbao elleni meccs, mint az el clásico (fotó: Action Images)
Címkék
Ugyan a Real Madrid–Barcelona bajnoki csúcsrangadóig még egy hét hátra van, ám a spanyol újságírókat már most jobban érdekli az el clásico, mint például a címvédő Athletic Bilbao elleni mérkőzése. Pep Guardiola, a katalánok vezetőedzője azonban eltérő véleményen van, és kijelentette, a Real Madrid elleni idegenbeli találkozó a legkevésbé fontos a pontvadászatban.

Pep Guardiola, a Barca vezetőedzője szerint együttese számára az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén (2–2) nyújtott első félidő kell, hogy legyen a példa minden találkozó előtt.

SZAVAZÁS

Ki nyeri a Primera División 2009–10-es idényét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Tizenegy lövés tizenöt perc alatt, ahogy az történt az Arsenal ellen, egyszer történik meg az életben – mondta Guardiola az Athletic Bilbao elleni mérkőzés előtt. – Holnap nem mehetünk úgy ki a pályára, hogy megismételjük ezt, de meg kell próbálnunk hasonló munkát végezni, mint az Arsenal elleni első játékrészben.”

Guardiola szerint nem szabad, hogy játékosai már most a jövő heti, Real Madrid elleni mérkőzéssel foglalkozzanak. „Az én munkám biztosítani azt, hogy most ne gondoljanak másra csak a Bilbao elleni összecsapásra.”

„A Real elleni madridi bajnoki az összes közül a legkevésbé fontos a ligában. A világ nem ér véget annál a találkozónál, inkább szeretném megnyerni az összes többi találkozót, mint azt az egyet.”

„Az el clásico után még mindig meg kell küzdenünk 21 pontért, mindegyik azon mérkőzések közül legalább olyan nehéz lesz, mint a Real Madrid elleni” – mondta Guardiola.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik