El Clásico: Suárez nem illett volna a Realba - Zidane

Vágólapra másolva!
2014.10.24. 13:45
Zinedine Zidane, a Real Madrid második együttesének másodedzője elmondta, a nyári átigazolási időszakban szóba került Luis Suárez a királyiaknál, de végül nem tettek ajánlatot a Liverpool labdarúgócsapatának.

A spanyol Primera Divisiónban szombaton rendezik az el Clásicót, azaz a Real Madrid és a Barcelona összecsapását. A találkozó előtt azt kérdezték Zidane-tól, át akarták-e igazolni a nyáron Suárezt.

„Az átigazolási időszakokban rendszeresen szóba hozzák a nagy játékosokat a Real Madriddal, de nem tettünk ajánlatot a Liverpoolnak – mondta Zidane. – Suárez nem illett volna a Realba. Ha át akarunk igazolni valakit, mindent megteszünk érte. Ebben az esetben ez nem történt meg.”

„Suárez kiváló futballista, de nem ilyen labdarúgót szerettünk volna szerződtetni. Aki megfelelt a kritériumainknak, azokat már a keretünkben tudhatjuk.”

Az uruguayi támadó végül a Barcelonába került, de eltiltása miatt eddig nem játszhatott tétmeccsen a gránátvörös-kékek mezében. A büntetés időtartama azonban lejárt, Luis Enrique pedig megerősítette, szombaton bemutatkozhat új csapatában – teszi ezt épp a Real Madrid ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik