El Clásico: Luis Enrique megerősítette, Suárez debütál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 14:13
null
Suárez eddig csak edzésen játszhatott együtt társaival, szombaton azonban bajnokin is pályára lép (Fotó: Reuters)
Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője megerősítette, hogy az eltiltását letöltő Luis Suárez szombaton lehetőséget kap a gránátvörös-kékeknél az el Clásicón.

Suárez a nyáron szerződött Barcelonába, de eltiltása miatt eddig nem játszhatott tétmeccsen a gránátvörös-kékek mezében. A büntetés időtartama azonban lejárt, Luis Enrique pedig pénteken elmondta, csatára mindenképpen beáll szombaton.

„Kap néhány percet a pályán, hogy mennyit, azt egyelőre nem tudom megmondani – mondta Luis Enrique. – Nagy pillanat lesz a számára, régóta vár erre. Hogy be tud-e majd szállni ilyen mérkőzésbe kihagyása után? Ez összetett kérdés, függ a játékos személyiségétől is.”

A szakember elmondta, Sergio Busquets is bevethető a hétvégi rangadón, valamint hogy tisztában van vele, a Real Madrid remek formában van, ezért nem engedhetnek meg maguknak túl sok hibát.

„Ugyanúgy állunk a Madrid elleni mérkőzéshez, mint bármelyik másikhoz. Az elejétől kezdve koncentráltan kell játszanunk, és az irányításunk alatt tartani a játékot. Meglátjuk, sikerül-e vagy sem.”


SZAVAZÁS

Ön eltiltása után kezdőként vetné be Suárezt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik