El Clásico: CR a csúcson van, jobb, mint Messi - Casillas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.23. 15:16
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának rutinos spanyol kapusa szerint csapattársa, Cristiano Ronaldo jobb formában van, mint Lionel Messi.

„Az egész világ minket figyel majd szombat este, a célunk pedig otthon mi más lehetne, mint a győzelem? Elképesztő formában futballozik a csapat, az összes létező formációt begyakoroltuk, jöhet bármi, mindenre fel vagyunk készülne" – mondta a Canal Plusnek a blancók kapusa, Iker Casillas, aki Cristiano Ronaldóról is szót ejtett. Iker Casillas, aki Cristiano Ronaldóról is szót ejtett.

„CR a csúcson van, jobb formában futballozik, mint Messi, és jobb is, mint az argentin. Ennél többet nem szeretnék beszélni az ellenfélről, csak a Realra akarok koncentrálni" – tette hozzá Casillas.

A királyiak kapusának nyilatkozatára később az ellenfél részéről Iniesta reagált, aki elmondta, az, hogy Casillas CR-t tartja a legjobbnak, éppen olyan természetes, mint hogy ő Messit és a többi barcelonait helyezi mindenki más fölé. „De nem az egyéniségek számítanak, hanem a csapat."

A madridiak szombaton 18 órakor fogadják a bajnokságban az ősi rivális Barcelonát a Santiago Bernabéu Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik