Chelsea: 93 millió euróért jöhet francia támadó Madridból?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.25. 12:25
Angol sajtóhírek szerint a Chelsea-nél gondolkodnak Antoine Griezmann 75 millió fontos (kb. 93 millió euró) kivásárlási árának a megadásán. A PL-klubnál Eden Hazard utódját látják benne.

A londoniakat meggyőzte Griezmann szezonban nyújtott teljesítménye – huszonegy bajnokin 12-szer volt eredményes, a BL-ben hat csoportmeccsen négyszer köszönt be –, no persze nem csak őket. A 24 éves francia támadót a nemzetközi sportsajtó az utóbbi időben összehozta már a Real Madriddal, a Bayern Münchennel és a PSG-vel is. Az Atléticónál erre válaszlépésként Griezmann 60 millió fontos (kb. 75 millió euró) kivásárlási árát a közelmúltban 25 százalékkal megemelték.

„Nagyon jól érzem magam az Atléticónál – mondta a jövőjével kapcsolatos találgatásokra Griezmann. – Ez egy nagy klub, és itt szeretnék nagy dolgokat véghezvinni. Ambiciózus vagyok, célom, hogy sok trófeát szerezzek az Atléticóval. Itt lettem kész játékos, de szeretnék továbbra is ezen az úton járni, mert messze vagyok a legjobbaktól, és még a saját képességeim határához sem értem el. Ezért dolgozom minden nap, hogy jobb legyek és elérjek a csúcsra.”

Eden Hazard szerződése 2020-ban jár le, de vele kapcsolatban minden átigazolási időszakban repkednek a nagy klubok nevei. Értékét a transfermarkt.de 70 millió euróra teszi. Griezmann szerződése ugyancsak 2020-ban jár le az Atléticónál, amely 2014-ben 30 millió eurót fizetett érte a Real Sociedadnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik