BVB: Aubameyang továbbra is a Realban képzeli el a jövőjét

Vágólapra másolva!
2016.12.08. 13:53
Pierre-Emerick Aubameyang, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund gólvágója továbbra is a Real Madridban képzeli el a jövőjét.

„Kizárólag egy csapat kedvéért intenék búcsút Dortmundnak, ez pedig a Real. Gyermekkorom óta imádom a blancókat. Nagyapámnak a halála előtt megígértem, egy nap a Real mezében játszom majd. Ezt az álmomat sosem adom fel” – mondta még februárban Aubameyang.„Kizárólag egy csapat kedvéért intenék búcsút Dortmundnak, ez pedig a Real. Gyermekkorom óta imádom a blancókat. Nagyapámnak a halála előtt megígértem, egy nap a Real mezében játszom majd. Ezt az álmomat sosem adom fel” – mondta még februárban Aubameyang.

Miután a BVB szerda este épp a spanyol gigásszal csapott össze (2–2), Aubameyangtól megkérdezték az újságírók, még mindig a Realban akarja-e folytatni.

„Igen. Ami a Real Madridot illeti, semmi sem változott, hisz mondtam, ígéretet tettem nagyapámnak. Jelenleg jól érzem magam a Dortmundnál, de nem tudom, mit hoz a jövő, meglátjuk.”

BAJNOKOK LIGÁJA
6. FORDULÓ,
F-CSOPORT
Real Madrid–Dortmund 2–2 (Benzema 28., 53., ill. Aubameyang 60., Reus 88.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik