Betis: a korábbi és a mostani FTC-játékosra is nemet mondtak

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 13:10
A Marca információi szerint a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Betis sem Leonardót, sem David Mateost nem szerződteti.

Az 1860 Münchentől távozó, azóta klub nélküli Leonardo képviselőivel csütörtökön egyeztettek a zöld-fehér klub vezetői, de a Marca információi szerint nem született megállapodás a felek között.Az 1860 Münchentől távozó, azóta klub nélküli Leonardo képviselőivel csütörtökön egyeztettek a zöld-fehér klub vezetői, de a Marca információi szerint nem született megállapodás a felek között.

Leonardót nemrég Magyarországról is megkeresték, de az FTC-től való távozását követően olyan megegyezést kötött a Fradival, hogy a következő három évben nem szerepelhet másik klubban Magyarországon.

David Mateos – aki jelenleg is a Ferencváros játékosa – szintén nem lesz a spanyol zöld-fehéreké. Az El Desmarque decemberben írt arról, hogy a Betis védőként és védekező középpályásként is bevethető futballistát keres, így került képbe a Real Madrid Castillában nevelkedett Mateos, de a Marca információja szerint letettek a szerződtetéséről.

Ez a hír megerősíti Orosz Pál csütörtöki kijelentését, mely szerint a Fradi nem kapott hivatalos ajánlatot a spanyolért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik