FTC: egyezség Júniorral, de a Flunak engednie kell - Orosz

Vágólapra másolva!
2015.01.22. 08:45
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseit. Marcos Júniorral már megállapodtak, de ahhoz, hogy a brazil labdarúgó érkezzen, engednie kell igényeiből klubjának, a Fluminensének.

Orosz elmondta, Júniorral már megszületett az egyezség, de azokkal a feltételekkel, amelyekkel a brazil klub elengedné őt, a Ferencváros jelenleg nem hajlandó szerződtetni a támadót. Júnior érkezése az „első fecske” lehetne a két klub megállapodásában, de ehhez közelednie kell egymáshoz a felek álláspontjainak.

David Mateosszal kapcsolatban a sportvezető azt mondta, őt senki sem kereste meg ajánlattal, így a spanyol védő valószínűleg marad a zöld-fehéreknél. A Fradi egyelőre két játékost igazolt a télen, Hajnal Tamást és Varga Rolandot, de folynak még tárgyalások az erősítésekről.

Orosz a csapatnak tavaszra célként tűzte ki a Magyar Kupa megnyerését, és véleménye szerint ezzel a játékoskerettel legalább a második helyre oda kell érnie az együttesnek a bajnokságban.

Lipcsei Péter utánpótlásról alkotott véleményéről azt mondta Orosz, hogy egyetért vele, ezért is hívtak német szakembert segíteni, de véleménye szerint még így is sok tehetség van a Ferencvárosnál, akiket nem szeretnének elveszni hagyni.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható), Varga Roland (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Marcos Júnior (brazil, Fluminense, legutóbb kölcsönben Vitória – Brazília)

Távozók:
Kölcsönbe távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, kölcsönbe, Nyíregyháza), Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik