Bayern: balhé a Barcával, titkot árultak el Coutinhóról

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.21. 10:44
Mint beszámoltunk róla, a Bayern München hivatalosan is bemutatta az FC Barcelonától egy évre kölcsönvett Philippe Coutinhót. A bejelentéssel azonban akadtak gondok…

A Bayern München rövid, tömör közleményt adott ki, mikor Coutinho aláírt, és csupán annyit írtak a bejelentéshez, hogy a felek megállapodtak, hivatalosan nem közlik a támadó klubváltásának anyagi részleteit. hivatalosan nem közlik a támadó klubváltásának anyagi részleteit.

Ehhez képest az FC Barcelona is kiadott egy közleményt, amiben minden részlet benne volt, és leírták, Coutinhóért a 2019–2020-as idényre 8.5 millió eurót fizetett a bajor klub, illetve száz százalékban átvállalta a fizetését is, s az idény végén opciója lesz 120 millió euróért megvásárolni a brazilt.

FC Barcelona on Twitter

Az As beszámolója szerint ezzel magára haragította a Bayern vezetőségét a Barca, ugyanis korábban megegyeztek abban, üzleti titokként kezelik a játékos átigazolásának feltételeit.

FC Bayern English on Twitter

A spanyolok úgy tudják, a katalánok nem véletlenül hozták nyilvánosságra a részleteket. A jó kapcsolat ápolásánál ugyanis fontosabb volt, hogy nyilvánosan is nyoma legyen annak, pontosan mennyi pénzt kapnak – a közelgő vezetőségi ülés és az UEFA átigazolási fair play-szabályzata miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik