Barcelona: Tajti megérkezett, Halilovic a szobatársa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 15:33
null
Tajti Mátyás megérkezett Barcelonába (Fotó: www.facebook.com/tajtimatyi)
Tajti Mátyás, az FC Barcelona magyar labdarúgója hétfőn megérkezett új klubjához a katalán fővárosba, a La Masia labdarúgó akadémiára.

 

Szombaton már egyhetes edzőtáborra indul a korosztályos csapattal, szobatársa a horvát szupertehetségként igazolt Alen Halilovic öccse, Dino Halilovic lesz.

A 16 éves Tajti – aki tavasszal egyezett meg a Barcelonával – újonnan indult, hivatalos Facebook-oldalán számolt be a búcsú nehézségeiről és érkezés öröméről.

„Már itt vagyok Barcelonában, tegnap reggel 4-kor indultunk ki a reptérre. Nem mondom, hogy nem voltam fáradt! Becsekkolás után jött a búcsúzás, ami elég fájdalmas volt, de valljuk be, nem számítottam jobbra. Barcelonában már vártak a reptéren és elvittek a La Masiába. Megmutatták a szobám, az ágyam, aztán irány rögtön meccset nézni. Meccs után vissza a szállásra, ahol már a szobatársam, Dino Halilovic várt. Rövid ismerkedés után mentünk vacsizni. Ma indulunk egy egyhetes edzőtáborba, amit már nagyon várok, mert most fogom megismerni az összes csapattársamat!” – írta a közösségi oldalon a tehetséges középpályás.

Tajti Mátyás megérkezett Barcelonába (Fotó: www.facebook.com/tajtimatyi)
Tajti Mátyás megérkezett Barcelonába (Fotó: www.facebook.com/tajtimatyi)

A Puskás Akadémián nevelkedett Tajti a Real Madrid és a Barcelona között is választhatott, végül az emberi oldal miatt a katalánok mellett döntött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik