Barcelona: Paulinho dekázásán nevet a világ, pedig… – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.17. 14:55
Bár még egyetlen percet sem játszott gránátvörös-kékben, az már most kijelenthető, nem Paulinho lesz az FC Barcelona drukkereinek kedvence. De azért érdemes fenntartásokkal kezelni a brazilról megjelenő információkat…

Mint arról beszámoltunk, csütörtök délután a Barcelona bemutatta Paulinhót a Camp Nouban. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az új szerzemény pózolt egy kicsit a kameráknak, majd dekázgatott. csütörtök délután a Barcelona bemutatta Paulinhót a Camp Nouban. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az új szerzemény pózolt egy kicsit a kameráknak, majd dekázgatott.

Itt kezdődött a baj.

Valaki ugyanis kivágott egy három másodperces jelenetet a videóból, és megpróbálta úgy eladni, mintha a brazil hármat sem tudna dekázni.



Természetesen a videó rögtön el is kezdett terjedni villámgyorsan az interneten, és Paulinhót már el is nevezték az új Theo Hernándeznek.

Pedig a valóságban azért az erős túlzás, hogy nem tud dekázni a brazil. A kivágott jelenet előtt ugyanis azért jó néhányszor megtáncoltatta a lábán és térdén a labdát a középpályás.



Ez persze még semmit nem jelent, könnyen lehet, hogy Paulinho valóban képtelen lesz bármit is letenni az asztalra a Barcánáln, de kár lenne csak egy megvágott videó miatt leírni!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik