Barcelona: Neymar kérte, hogy csak velünk tárgyaljon a PSG – Bartomeu

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.09.06. 21:53
null
Bartomeu szerint az FC Barcelona sosem ajánlott fel játékosokat Neymarért (Fotó? AFP)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöke, Josep Maria Bartomeu a Mundo Deportivónak adott interjút nemrégiben, amiben természetesen szót ejtett a nyári átigazolási időszak legfőbb témájáról, a Neymar körüli tárgyalásokról.

 

Mint ismert, az FC Barcelona és a PSG többször is tárgyalóasztalhoz ült, hogy egyezségre jusson Neymar átigazolásáról, ám nem sikerült megkötni a szerződést, így továbbra is Párizsban folytatja a brazil klasszis.

A katalán klub elnöke, Josep Maria Bartomeu a Mundo Deportivóban adott interjúban további részleteket mondott el az egyezkedésről.

A Barca nem tudta megadni azt, amit a PSG akart. Mi sosem ajánlottunk fel játékosokat a párizsiaknak, ők kérték ezt tőlünk. Megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy sikerüljön egyezségre jutni, ám nem sikerült. Tudom, hogy Neymar személyesen kérte, hogy csak a Barcával tárgyaljon a PSG. A következő idényben Párizsban futballozik, nincs benne a januári átigazolási terveinkben” – nyilatkozta a barcelonai klub elnöke, és azt is elárulta, hogy a pletykák ellenére Lionel Messi nem kérte, hogy igazolják vissza Neymart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik