Barca: Nem reagálhatok minden pletykára… - Luis Enrique

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 14:30
null
Luis Enrique szerint szó sincs semmiféle ultimátumról (Fotó: Reuters)
Luis Enrique, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője szerdán csapata sajtótájékoztatóján többek között Lionel Messiről, valamint a nemzetközi sajtóban megjelent pletykákról is szót ejtett.

Mint beszámoltunk róla, a barcelonai kiadású Mundo Deportivo napilap szerint Luis Enrique kétmeccses ultimátumot kapott a vezetőségtől. Ha a csapat nem nyeri meg soron következő két találkozóját, a vezetőedző hasonló sorsra jut, mint a menesztett sportigazgató, Andoni Zubizarreta.

„Napi kapcsolatban vagyok az elnökkel, aki a legutóbbi találkozásunk alkalmával is biztosított támogatásáról. Természetesen hozzám is eljutottak a sajtóhírek, de szó sincs semmiféle ultimátumról. Magabiztos és motivált vagyok, egyetlen döntésemet sem bántam meg” – mondta a katalánok sajtótájékoztatóján Luis Enrique.

A Barca vezetőedzője kitért Lionel Messire is, aki a sport.es beszámolója szerint rossz viszonyt ápol a spanyol szakemberrel.

„Messi a nyilvános tréningen azért nem vett részt, mert rosszul érezte magát. Ezért nem volt kezdő a Real Sociedad elleni bajnokin, fájt a hasa. Ha tehetem, mindig a kezdőben szavazok neki bizalmat, hiszen ő a világ legjobb játékosa – de ezt felesleges minden alkalommal elismételni. A kapcsolatom Lionellel változatlan, de ennél több információt nem szeretnék közölni. Ami az öltözőben elhangzik, az csak rám és a játékosaimra tartozik. Értsék meg, nem válaszolhatok minden pletykára, túl sok van…” – tette hozzá Luis Enrique.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik