Barcelona: nem kérnek többet Philippe Coutinhóból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.16. 22:35
null
Philippe Coutinhót aligha látjuk többet Barcelona-mezben (Fotó: AFP)
Nyáron hosszas pletykák és találgatások után végül egy évre kölcsönbe, vételi opcióval került a Bayern Münchenhez Philippe Coutinho a Barcelonától. A kölcsönügyletből még csak pár hónap telt el, és a spanyol As úgy tudja, a katalán együttes már döntött a jövőt illetően.

 

Hosszas huzavona előzte meg Coutinho Münchenbe szerződését a legutóbbi nyári transzferidőszak alatt, ám végül összejött az üzlet: a brazil középpályás egy évre kölcsönbe került a bajor sztárcsapathoz, amely jövő nyáron 120 millió euró ellenében végleg megvásárolhatja a brazil labdarúgót, ha viszont elutasítja ezt az összeget, akkor a futballista visszatérhet a Barcelonához.

Csakhogy a hírek szerint a katalán klub már döntött, és akkor sem tartaná meg Coutinhót, ha a bajorok nem élnének vásárlási opciójukkal. Bár a 27 esztendős dél-amerikai állítólag jó kapcsolatot ápol Lionel Messiékkel, a rajongók és a vezetőség sem szeretné többet a Nou Camp gyepén látni.

Coutinho 145 millió euró ellenében érkezett 2018 januárjában a Barcelonához, s noha jól kezdte a spanyolországi karrierjét, idővel romlani kezdett a formája és a gránátvörös-kékek szurkolói is többször ellene fordultak. A Barca akkor is veszítene az üzleten, ha jövő nyáron végül a mostani megegyezés keretein belül kifizetné a 120 millió eurót a német klub, ha viszont az sem teszik ezt meg, jó eséllyel még nagyobbat buknak majd a transzferen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik