Barcelona: nem indokolt Messi szerződésének javítása

Vágólapra másolva!
2013.12.11. 13:26
Javier Faus, a Barcelona labdarúgócsapatának alelnöke szerint semmi sem indokolja, hogy újratárgyalják játékosuk, Lionel Messi februárban megkötött, 2018-ig érvényes szerződését.

A témát a Radio Catalonia vetette fel, abból kiindulva, hogy Cristiano Ronaldo nemrégiben évi húszmillió eurós fizetést garantáló szerződést kapott a Real Madridtól, s ezzel Messit megelőzve a legjobban fizetett spanyolországi labdarúgó lett.

„Nem értem, miért kellene újrakezdenünk az egészet – válaszolta a klub gazdasági ügyeiért felelős Faus a Messi kontraktusával kapcsolatban nekiszegezett kérdésre, hangsúlyozva, hogy Messi eladásának valószínűsége »egyenlő a nullával«. – A szerződések nem arra valók, hogy félévente javítsunk a benne foglalt feltételeken."

Sajtóhírek szerint 2018 nyaráig érvényes megállapodása értelmében Lionel Messi évente 12.5 millió eurót keres. A katalán rádió úgy sejti, hogy az idén igazolt Neymar – bár papíron a bónuszokkal együtt „csak" évi kilencmillió euró jár neki – a szerződéskötéskor kapott juttatásokat beleszámítva szintén megelőzte Messit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik