Barcelona: Nem biztos, hogy Messi maradni fog… – Rakitic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.21. 19:53
Lionel Messi nélkül ma már el sem tudnánk képzelni az FC Barcelonát, az argentin klasszis jövője azonban továbbra sem tisztázott, és egyre több az olyan pletyka, miszerint a katalánok támadója nem fog hosszabbítani. Erre reagált most csapattársa, Ivan Rakitic is.

„Ebben a kérdésben pontosan úgy vélekedek, mint a szurkolóink. Azt szeretném, ha Messi örökre a Barcelonánál futballozna, a neve már összeforrt a klubbal” – mondta a Marcának Rakitic, aki azonban – a drukkerekkel együtt – aggódik, hogy távozni fog a csapat klasszisa.„Ebben a kérdésben pontosan úgy vélekedek, mint a szurkolóink. Azt szeretném, ha Messi örökre a Barcelonánál futballozna, a neve már összeforrt a klubbal” – mondta a Marcának Rakitic, aki azonban – a drukkerekkel együtt – aggódik, hogy távozni fog a csapat klasszisa.

Rakitic sem biztos benne, hogy marad Messi (Fotó: AFP)
Rakitic sem biztos benne, hogy marad Messi (Fotó: AFP)

„Tudom, hogy a szurkolók azt szeretnék hallani tőlem, hogy Messi maradni fog, én is ezt szeretném. De nem vagyok biztos benne, hogy valóban így lesz…” – fogalmazott sejtelmesen a horvát középpályás.

A Barcelona klasszisának szerződése 2018 nyarán lejár, klubja pedig továbbra sem hosszabbított vele. Messi legutóbb azt mondta, nem tudja, mikor és hogyan, de biztosan visszatér nevelőegyesületéhez, a Newell's Old Boyshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik