Barcelona: megvizsgálják a combját fájlaló Messit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 07:30
Szerda este a spanyol bajnoki címvédő Barcelona 1–1-es döntetlent játszott az Atlético Madrid otthonában a Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén. A katalánoknál – ha az eredmény miatt nem is – a négyszeres aranylabdás Lionel Messi egészségi állapota miatt aggódhatnak. Az argentin világklasszist combfájdalmak miatt ugyanis a szünetben le kellett cserélni.

Mint ismert, Messi már a spanyol bajnokság nyitányán, a Levante elleni 7–0 során sem maradt végig a pályán, s ezúttal az Atlético ellen is le kellett cserélni. A Barcánál azt mondták, elővigyázatosságból hozták le ezúttal a lefújás előtt az argentin támadót, ma pedig orvosi vizsgálatok várnak rá.

„Messi elővigyázatosságból lett leváltva a szünetben, mivel fájdalmat érzett a bal combjában” – olvasható a klub hivatalos Twitterén.

Az argentin válogatott az előző idény végén combizomhúzódás miatt csak csereként tudott pályára lépni a PSG elleni BL-negyeddöntőben – akkor is a bal lábával adódtak gondjai –, az utolsó három bajnokin pedig egyáltalán nem léphetett pályára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik