Barcelona: megegyeztek a Bayern középpályásával – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.02. 17:34
null
Arturo Vidal nagyon közel áll ahhoz, hogy a Barcelonába igazoljon (Fotó: AFP)
A nemzetközi sportsajtóban az elmúlt órákban futótűzként terjedt el a hír, hogy az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői szóban megegyeztek a Bayern München középpályásával, Arturo Vidallal. A 31 éves chileit akkor vennék meg a katalánok, ha nem sikerülne megszerezniük Adrien Rabiot-t a Paris Saint-Germaintől.

 

A Sport információi szerint a Barcelona 30 millió eurót fizetne Vidalért, aki nem fér bele Niko Kovac, a Bayern új vezetőedzője elképzeléseibe, ezért a nyáron minden bizonnyal távozik. Eddig úgy tűnt, hogy visszatér a Serie A-ba – amelyben négy évet már eltöltött a Juventus játékosaként –, és az Internazionaléhoz szerződik, most azonban fordulatot vett az ügye.

A chilei futballista állítólag mindenben megegyezett a Barcelonával és a héten orvosi vizsgálatra érkezik a katalánokhoz, de nem biztos, hogy a gránátvörös-kékek át is igazolják. A Barcánál ugyanis továbbra is a PSG labdarúgója, Adrien Rabiot az első számú célpont a középpálya megerősítésére, ezért Vidal szerződtetését csak akkor véglegesítenék, ha már biztossá válik, hogy nem tudják megszerezni a franciát.

A Barcelona Paulinho távozása után mindenképpen szeretne még vásárolni egy támadásban és védekezésben is hasznos középpályást. Rabiot és Vidal mellett állítólag Paul Pogba neve is szerepel a jelöltek listáján, de a Manchester United játékosának átigazolására kicsi az esély.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik