Barcelona: kolumbiai sztár a láthatáron; liverpooli kölcsön

Vágólapra másolva!
2014.06.18. 08:38
Az FC Barcelona a héten már bejelentette a horvát Ivan Rakitic szerződtetését, de a katalán csapat továbbra is állandó szereplője a különböző átigazolási híreknek.

A Sport című napilap értesülései szerint a Barcelona egyik legújabb kiszemeltje a kolumbiai válogatottal a világbajnokságon szereplő, a görögök elleni 3–0-s siker során két gólpasszt is jegyző szélső, Juan Cuadrado.

A katalánok a hírek szerint készek 25 millió eurót fizetni a Fiorentina 26 éves játékosáért, aki iránt a Bayern München is érdeklődik, a szerződése 2017-ig köti Firenzébe.

Az angol sajtó pedig arról ír, hogy a Barcelona középpályása, Cristian Tello nagy valószínűséggel az Evertonhoz kerül kölcsönbe. A hírek szerint a 22 éves játékos iránt több angol klub, köztük a Liverpool is érdeklődik, de a kérők nagy része végleg megvenné, a Barca azonban inkább kölcsönadásban gondolkodik.

Ezért jöhet szóba a Barcával jó kapcsolatos ápoló spanyol menedzser, Roberto Martínez csapata. Az Everton már csak azért is előnyt élvezhet a Tellóért folyó versenyben, mert az előző szezonban Gerard Deulofeu is kölcsönben szerepelt az Evertonban, és annyit fejlődött Martínez kezei alatt, hogy a Barcelona a következő idényre már visszaviszi Spanyolországba, pedig az Everton is megtartotta volna. Tello amolyan fájdalomdíjként kerülhet ugyancsak kölcsönbe az angol csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik