Barcelona: Iniesta Japánban? Máris reagált a klub!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.09. 18:48
A japán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (J-League) 10. helyén álló Vissel Kobe máris cáfolta azokat a híreket, melyek szerint Andrés Iniestával tervezi megerősíteni a keretét.

A Barcelonát 1996 óta szolgáló, a nyáron távozó középpályással kapcsolatban a kezdeti hírek a Csungcsing Lifan érdeklődéséről szóltak, az El Mundo azt is tudni vélte, hogy Iniesta évi 27 millió eurót kereshet majd, ehhez még három év alatt 36 millió érkezhet a játékos borászatán keresztül. Ezt a kínai csapat hétfőn cáfolta, a Cadena SER pedig a Vissel Kobe érdeklődéséről számolt be kedden.

A japán klub viszont szerdán cáfolta, hogy Iniesta érkezne – a hírek hároméves, 25-30 millió eurós fizetést hozó szerződésről szólták a világbajnok középpályással kapcsolatban.

„Megdöbbentem, semmit sem hallottam erről – mondta a Kobe sportigazgatója, Miura Acuhiro. – Őszintén szólva, ezek az összegek sosem tűnnek reálisnak nekem. Szenzációs lenne, hogy valóban hozzánk igazolna, de ez nem reális.”Csungcsing Lifan érdeklődéséről szóltak, az El Mundo azt is tudni vélte, hogy Iniesta évi 27 millió eurót kereshet majd, ehhez még három év alatt 36 millió érkezhet a játékos borászatán keresztül. Ezt a kínai csapat hétfőn cáfolta, a Cadena SER pedig a Vissel Kobe érdeklődéséről számolt be kedden.

A japán klub viszont szerdán cáfolta, hogy Iniesta érkezne – a hírek hároméves, 25-30 millió eurós fizetést hozó szerződésről szólták a világbajnok középpályással kapcsolatban.

„Megdöbbentem, semmit sem hallottam erről – mondta a Kobe sportigazgatója, Miura Acuhiro. – Őszintén szólva, ezek az összegek sosem tűnnek reálisnak nekem. Szenzációs lenne, hogy valóban hozzánk igazolna, de ez nem reális.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik