Barca: Messi betegség miatt nem vett részt a nyílt edzésen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 12:05
A Miniestadiban nyílt edzést tartott hétfőn délelőtt a Barcelona labdarúgócsapata, amely a vasárnapi bajnokin a Real Sociedad vendégeként szenvedett 1–0-s vereséget. Az edzést kihagyta Lionel Messi, akinek a klub tájékoztatása szerint gyomorbántalmai vannak.

SZAVAZÁS

Hibázott Luis Enrique, hogy nem rakta a kezdőbe Messit és Neymart a Real Sociedad ellen?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az argentin a tegnapi bajnokin csak a kispadon kezdett – Neymarral egyetemben –, és a második félidőre állt be. Luis Enrique vezetőedző azzal magyarázta a mellőzését, hogy a meghatározó ember az ünnepek alatt túl sokat utazott, elfáradt, így nem akart kockáztatni a játékával. Más kérdés: egy félidőt így is adott neki, a vereség ismeretében pedig további kérdéseket vet fel döntésének helyessége.

A szintén lebetegedő Rafinha – tegnap szintén csere volt, de nem került bevetésre – ugyancsak nem vett részt az edzésen, míg a 70. percben lecserélt Jérémy Mathieu külön munkát végzett. A Camp Nou tőszomszédságában lévő létesítményben több ezer érdeklődő tekintette meg a játékosokat, főként iskolások, lévén náluk még tart a karácsonyi szünet. Az edzést a klub honlapja élőben közvetítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik