Barcelona: „Én nem fizettem volna 100 milliót Bale-ért”

Vágólapra másolva!
2013.09.09. 20:10
A Barcelona elnöke, Sandro Rosell nemrégiben a TV3 televíziós csatorna vendége volt, ahol válaszolt a Gareth Bale-re, valamint az Iker Casillasra vonatkozó kérdésekre, de szót ejtett Andrés Iniestáról is.

A spanyol sajtóban „nincs olyan nap”, hogy ne legyen téma Iker Casillas jövője. A 150-szeres spanyol válogatott kapus már nem számít alapembernek a Real Madridnál, az mindenesetre nem valószínű, hogy az ősi rivális Barcelonában találná meg a számításait.

„Nem tudom elképzelni Casillast Barca-címeres mezben. Ő a Real Madrid emblematikus alakja, nincs előttem a kép, hogy Xavival, Iniestával, Messivel és Piquével játsszon együtt” – cáfolta azokat a sajtóhíreket Rosell, amelyek szerint a 32 esztendős kapussal pótolnák a szezon végén távozó Víctor Valdést.

A katalánok elnöke véleményt formált Gareth Bale átigazolásáról is.

„Én nem fizettem volna érte 100 millió eurót, de a Real Madrid megtette, mert a szurkolói támogatták ezt a lépést” – vélekedett a Barcelona első embere, aki reméli, hamarosan bejelentik Andrés Iniesta szerződésének meghosszabbítását.

A világ- és Európa-bajnok középpályást jelenlegi megállapodása 2015 nyaráig köti a regnáló spanyol bajnokhoz, míg az új kontraktus 2018-ig szólna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik