Barcelona: emelik a tétet, újabb ajánlatot tettek Neymarért

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.07.19. 08:06
null
Neymar párizsi napjai a végéhez közelednek? (Fotó: AFP)
A nemzetközi futballban továbbra is Neymar Barcelonába való visszatérése jelentheti a legnagyobb szenzációt a nyár folyamán, s a katalánok újabb lépést tettek afelé, hogy ez megvalósuljon.

 

Az elmúlt hetekben egyre többször bukkan fel a sajtóban az a híresztelés, hogy a 222 millió eurós vételárával világcsúcstartó Neymar idén nyáron visszatér korábbi csapatához, a Barcelonához. A katalán klub elnöke, Josep Maria Bartomeu azt nyilatkozta, Neymar el akarja hagyni a francia fővárost, hogy visszatérjen Spanyolországba, de a PSG vonakodik őt eladni.

A múlt héten Leonardo, a PSG sportigazgatója ugyanakkor kijelentette, hogy a francia klub nem zárkózik el Neymar eladásától, de megfelelő ajánlatot még senkitől nem kaptak. Leonardo akkor azt is elismerte, hogy „felületes beszélgetésig” már eljutottak a Barcelona illetékeseivel az ügyben.

A Sky Sports értesülései szerint a spanyol bajnok ezúttal 100 millió eurót ajánlott a Paris Saint-Germainnek, amely a pénz mellett játékosokat is választhatna egy hatfős listáról: Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé, Ivan Rakitic, Nélson Semedo, Malcom és Samuel Umtiti közül ketten távozhatnak a brazil támadóért cserébe. A korábbi hírek konkrétan két futballistáról, Coutinhóról és Dembéléről, valamint 40 millió eurós ajánlatról szóltak, ám ezt a PSG elnöke nevetségesnek nevezte.

Kérdés, a mostani „feljavított” ajánlat elég lesz-e a megállapodáshoz, s bár Neymar ügynöke szerint nehéz lesz tető alá hozni az üzletet, mégis bizakodóan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Azt ugyanakkor tagadta, hogy a Juventus is képben lenne, elmondása szerint kizárólag a Barcelona jöhet szóba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik