Barcelona: ellentmondásos hírek Abidal szerződéshosszabbításáról

Vágólapra másolva!
2011.09.03. 16:01
Éric Abidal decemberben dönt arról, elfogadja-e klubja, a spanyol labdarúgóbajnok FC Barcelona szerződés-hosszabbítási ajánlatát. Az egyelőre kínált feltételekkel, de közülük legalább eggyel nem elégedett.

A francia sportnapilap, a L'Équipe két spanyol rádióállomásra hivatkozva adta hírül, hogy Abidalnak nem tetszenek a felajánlott feltételek. A 32 éves francia védő jelenlegi szerződése júniusban lejár, és ő 2014-ig szóló újat szeretne helyette.

A katalán CONRadio szerint Abidal sem a felkínált fizetéssel, sem a szerződés időtartamával nem elégedett, az FM Ona viszont úgy tudja, a játékos csak a megállapodás hosszát kifogásolja.

A L'Équipe összefoglalója szerint a Barca vezetői kezdetben hajlottak arra, hogy Abidal kívánsága szerint 2014-ig szóló új szerződést kössenek. Miután a játékost tavasszal májdaganat miatt meg kellett operálni, a szerződés háttérbe szorult, és amikor néhány hete újrakezdődtek a tárgyalások, Sandro Rosell klubelnök már csak egy plusz egy évre szóló megállapodást kínált.

Abidal egyelőre gondolkodik, decemberben kíván újra behatóbban foglalkozni az üggyel – akkor meghozza döntését is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik