Barcelona: Dembélé megint „alkotott”, újra bajban a francia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.09. 20:21
Ousmane Dembélé pályafutása az FC Barcelonánál finoman szólva felemás. A katalánok fiatalja a pályán rendre remekül teljesít, ám a francia teljesen megbízhatatlan, rendre elfelejt megjelenni az edzéseken, rengeteg a probléma vele a magánéletben. És a spanyol sajtó úgy tudja, Dembélé újra bajba került…

Dembélé kálváriája azzal kezdődött, hogy az egyik nap nem jelent meg az edzésen állítólagos rosszullét miatt, és erről nem is tájékoztatta a klubot. Nem sokkal később azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elkésett az egyik meccsről (nem volt a keretben), azóta a Barcelonánál amiatt aggódnak, hogyvideojáték-függő lehet a fiatal játékos, és az is elképzelhető, hogy a korábban említett tréninget is emiatt hagyta ki. nem jelent meg az edzésen állítólagos rosszullét miatt, és erről nem is tájékoztatta a klubot. Nem sokkal később azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elkésett az egyik meccsről (nem volt a keretben), azóta a Barcelonánál amiatt aggódnak, hogyvideojáték-függő lehet a fiatal játékos, és az is elképzelhető, hogy a korábban említett tréninget is emiatt hagyta ki.

A Marca beszámolója szerint Dembélé megint nem aprózta el, és kereken két órát késett a Barca legutóbbi edzéséről. Ráadásul mire a francia megérkezett, addigra véget is ért a tréning.

Dembélé a pályán fantasztikus, azon kívül viszont… (Fotó: AFP)
Dembélé a pályán fantasztikus, azon kívül viszont… (Fotó: AFP)

Az indoklása csupán annyi volt, hogy elaludt.

Pedig a 21 éves Dembélé a pályán remekül teljesít az FC Barcelonánál, az idényben 14 bajnokin 6 gólnál és 3 gólpassznál jár.

Az újabb felelőtlensége miatt azonban a spanyolok szerint könnyen elképzelhető, hogy újra kikerül a keretből, hátha így sikerül észhez téríteni egy kicsit…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik