HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.19 09:35 Frissítve: 2018.11.19 10:32

Barca: nagyobb a baj? Videojáték-függő lehet a fiatal támadó?

A spanyol AS beszámolója szerint Ousmane Dembélé azért hiányzott az FC Barcelona edzéséről másfél héttel ezelőtt, mert az azt megelőző napon sokáig videojátékozott – nem pedig azért, mert beteg lett.

HIRDETÉS

 

Attól tartanak a Barcánál, hogy Ousmane Dembélé videojáték-függőségben szenved (Fotó: AFP)

Mint arról korábban beszámoltunk, a fiatal francia támadó nem jelent meg a katalánok másfél héttel ezelőtti csütörtök délelőtti edzésén, mert rosszullétre panaszkodott. Az AS úgy tudja, Dembélé szerdán késő estig videojátékozott a barátaival, s amikor aludni ment, elfelejtett ébresztőt állítani.

A Barca tréningje 11 órakor kezdődött, a 21 éves játékost fél 12-kor érték utol telefonon. Dembélé gyomorrontásra panaszkodott, a klub kiküldte az egyik csapatorvost a házához – mint később megállapította, semmi baja nem volt a futballistának.

A katalán klubnál attól tartanak, hogy a Dortmundtól 2017-ben 115 millió euróért igazolt támadó függőséggel küzdhet, ez állhat a rossz teljesítménye és szétszórtsága mögött az utóbbi időben.

Dembélé jelenleg a francia válogatottal készül, a világbajnok együttes kedden Uruguayt fogadja Párizsban felkészülési mérkőzésen. Didier Deschamps szövetségi kapitányt is megkérdezték, mi a véleménye a szélső késéseiről.

„Ismerem már a kifogásait, amikor késik. Azt szokta mondani a védelmében, hogy »nem én vagyok az egyetlen«. Ousmane-nak szokása, hogy nem érkezik meg idejében. Kicsit jobban oda kellene figyelnie azokra a dolgokra, amelyek egy profi labdarúgó mindennapos életének részét képezik. Fiatal még, egyelőre nem mondtam le arról, hogy ezekre idővel ő is rájön majd. Minél hamarabb, annál jobb lesz mindenkinek.”

A Barca-játékost állítólag nemrég Németországban perbe fogták, mert anno egy „disznóólat” hagyott maga mögött a dortmundi lakásában.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS