Barca: nagyobb a baj? Videojáték-függő lehet a fiatal támadó?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.19. 09:35
null
Attól tartanak a Barcánál, hogy Ousmane Dembélé videojáték-függőségben szenved (Fotó: AFP)
A spanyol AS beszámolója szerint Ousmane Dembélé azért hiányzott az FC Barcelona edzéséről másfél héttel ezelőtt, mert az azt megelőző napon sokáig videojátékozott – nem pedig azért, mert beteg lett.

Mint arról korábban beszámoltunk, a fiatal francia támadó nem jelent meg a katalánok másfél héttel ezelőtti csütörtök délelőtti edzésén, mert rosszullétre panaszkodott. Az AS úgy tudja, Dembélé szerdán késő estig videojátékozott a barátaival, s amikor aludni ment, elfelejtett ébresztőt állítani.

A Barca tréningje 11 órakor kezdődött, a 21 éves játékost fél 12-kor érték utol telefonon. Dembélé gyomorrontásra panaszkodott, a klub kiküldte az egyik csapatorvost a házához – mint később megállapította, semmi baja nem volt a futballistának.

A katalán klubnál attól tartanak, hogy a Dortmundtól 2017-ben 115 millió euróért igazolt támadó függőséggel küzdhet, ez állhat a rossz teljesítménye és szétszórtsága mögött az utóbbi időben.

Dembélé jelenleg a francia válogatottal készül, a világbajnok együttes kedden Uruguayt fogadja Párizsban felkészülési mérkőzésen. Didier Deschamps szövetségi kapitányt is megkérdezték, mi a véleménye a szélső késéseiről.

„Ismerem már a kifogásait, amikor késik. Azt szokta mondani a védelmében, hogy »nem én vagyok az egyetlen«. Ousmane-nak szokása, hogy nem érkezik meg idejében. Kicsit jobban oda kellene figyelnie azokra a dolgokra, amelyek egy profi labdarúgó mindennapos életének részét képezik. Fiatal még, egyelőre nem mondtam le arról, hogy ezekre idővel ő is rájön majd. Minél hamarabb, annál jobb lesz mindenkinek.”

A Barca-játékost állítólag nemrég Németországban perbe fogták, mert anno egy „disznóólat” hagyott maga mögött a dortmundi lakásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik