Barcelona: az edző bejelentette, Arda Turan hazatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 17:32
null
Arda Turan hazatér, Törökországban folytatja pályafutását (Fotó: AFP)
A jelek szerint eldőlt, hogy Arda Turan távozik a Barcelona labdarúgócsapatától, és az Istanbul Basaksehirben folytatja a pályafutását. A török klub vezetőedzője, Abdullah Avci megerősítette a hírt, már csak a hivatalos bejelentés várat magára. De az sem sokáig.

 

Arda Turan 2015-ben az Atlético Madridtól igazolt a Barcelonához, ám a katalánoknál finoman fogalmazva sem jut rendszeres játéklehetőséghez (míg a fővárosban alapember volt), így a távozása már jó ideje a levegőben lóg. A Galatasaray korábbi középpályása a spanyol sajtó szerint szeretne hazatérni, és minden jel arra utal, hogy ez meg is történik.

A 30 éves futballista ügynöke is megerősítette, hogy Arda Turan hamarosan hazaköltözik Isztambulba, ahol az Istanbul Basaksehir játékosa lesz. A török együttes vezetőedzője, Abdullah Avci szintén erről beszélt.

„Megegyeztünk Arda Turannal, nem akar más ajánlatokat meghallgatni. Vissza akar jönni Isztambulba. Csütörtökön vagy pénteken be is jelentjük az átigazolását. Nem volt könnyű dolgunk, már évek óta szerettük volna szerződtetni. Hálás vagyok klubunk elnökének, hogy sikerült nyélbe ütnie az üzletet" – idézi a Sporx Abdullah Avcit.

Arda Turan ebben a szezonban még nem játszott a La Ligában a Barcelonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik