Barcelona: a távozását várták, de szerződést hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 13:53
null
Pedro szerződést hosszabbított a Barcelonával (Fotó: Reuters)
A spanyol bajnok és Király-kupa-győztes Barcelona három évvel meghosszabbította a világ- és Európa-bajnok Pedro szerződését. A spanyol válogatott támadó megállapodása 2016 nyarán járt volna le.

 

A 27 esztendős támadó a legutóbbi szezonban 49 tétmérkőzésen lépett pályára – melyeken 11 gólt szerzett –, de a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar támadótrió árnyékában általában csak csereként kapott lehetőséget.

A nemzetközi sportsajtóban a tavasszal többször is arról lehetett olvasni, hogy Pedro a több játéklehetőség reményében távozik, állítólag az Arsenal és a Liverpool is szívesen látta volna a soraiban.

A Juventus elleni Bajnokok Ligája-döntőre készülő támadó játékos azonban a maradás mellett döntött, és hamarosan aláírja 2019-ig szóló szerződését.

A megállapodás értelmében Pedro kivásárlási ára továbbra is 150 millió euró lesz.

A katalánokhoz kapcsolódó hír, hogy Luis Enrique vezetőedző kijelölte a berlini BL-döntőre utazó 26 fős keretét, melyben az első csapat minden játékosa helyet kapott, míg a Barcelona B-ből hárman (Sergi Samper, Sandro Ramírez és Munir El Haddadi) utazhatnak a német fővárosba.

A BARCELONA 26 FŐS KERETE A BL-DÖNTŐRE
Kapusok:
Ter Stegen, Bravo, Masip
Védők: Alves, Douglas, Montoya, Piqué, Mascherano, Mathieu, Bartra, Vermaelen, Adriano, Jordi Alba
Középpályások: Busquets, Samper, Rakitic, Xavi, Iniesta, S. Roberto, Rafinha
Támadók: Pedro, Messi, Munir, Suárez, S. Ramírez, Neymar

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik