Barcelona: a Milan még mindig tartozik Ibrahimovic árával

Vágólapra másolva!
2012.07.22. 16:18
A Milan labdarúgócsapata még mindig tartozik nyolcmillió euróval a Barcelonának Zlatan Ibrahimovic tavaly nyári átigazolásával kapcsolatban – jelentette ki Javier Faus, a Barcelona alelnöke.

A svéd játékos 2010 nyarán kölcsönbe került a Milanhoz, majd szerződését a következő nyáron, 24 millió eurós üzlet keretében véglegesítették, a fennálló tartozás abból az időszakból származik – jelentette ki Faus újságírók előtt az FC Barcelona éves pénzügyi jelentésének kommunikálásakor.

Faus szerint a svéd játékos Párizsba igazolásából nem részesedik a katalán klub, szemben például Thiago Motta téli PSG-be szerződésével – akkor az eladó Inter egymillió eurót átutalt a játékost korábban foglalkoztató Barcának.

Az alelnök elmondta: a Barca az idén nyáron nem nagyon költekezhet, hiszen akkora adóssághegyet görget maga előtt (becslések szerint 335 millió eurónyit), ami csak a legszigorúbb pénzügypolitikával menedzselhető.

A párizsiak időközben bejelentették, hogy Ibrahimovic kedden csatlakozik az Egyesült Államokban túrázó PSG-hez, de a Washington DC United elleni 28-i felkészülési mérkőzésen valószínűleg nem lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik